ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΥΡΚΟΣ .Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ( ΜΕΡΟΣ 3ο)


ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΨΕΜΑΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΗΘΗ  ΠΑΝΤΑ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ   ΖΟΥΜΕ  ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ  ΖΟΥΜΕ

ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ. ΜΑ  ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ  ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ   ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ  κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτή στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»





Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ( ΜΕΡΟΣ 3ο)



Ο ελληνικός κόσμος των προπατόρων μας δεν έπαυσε ποτέ να γεννά το θαυμασμό κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, διότι αυτός έβαλε τις βάσεις σε ό, τι μπορεί να ονομάζεται πολιτισμός. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ, ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ, ΞΕΘΥΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΙΟΤΡΟΠΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΟΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ; Στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, η κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» μιλάει για την διάβρωση του πολιτισμού και διασαφηνίζει τις πραγματικές έννοιες των κωδικών και της ιστορίας όπως αποτυπώνονται μέσα από το ιερό Ελλάνιο κείμενο της «Ρέα» που γείωσε και χάραξε ο κύριος ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.
ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια