ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ! Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ 6ο)- Η ΓΝΩΣΗ, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ


Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ  ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΒΡΕΙ ''ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ''  ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΩΔΥΝΟ.  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ: ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΑ  ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η' ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ.. ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ ΟΠΟΥ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ; ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΙΠΟΥΝ... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτή στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»,στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.

e-sy.gr ΜΑΘΕ!
 


https://youtu.be/IZhwgZPUaRU



Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ

(ΜΕΡΟΣ 6ο)- Η ΓΝΩΣΗ, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ


Για πρώτη φορά έχουμε όλοι την δυνατότητα να γνωρίσουμε την πραγματική αλήθεια της δημιουργίας μας , των προγόνων μας, της καταγωγής και της ιστορίας μας μέσα από τις χιλιάδες σελίδες των Ιερών Ελλάνιων Κειμενων που γείωσε και χάραξε ο κύριος ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ . Στο Ιερό Ελλάνιο Κείμενο της «ΡΕΑ - Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ» μας ταξιδεύει η κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»,στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.
ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια